Praktijk Heuven - Berg en Dal

Wholism Project

We leven in een bijzondere tijd. Voor veel mensen is het voelbaar dat de energie aan het veranderen is. We zien het terug in de ingrijpende veranderingen in onze maatschappij. Allerlei verborgen en onbewuste zaken komen aan het licht en vele oude structuren staan op instorten, ze passen niet meer bij de huidige nieuwe tijd. 

We komen uit een tijd waarin het gevoel van tekort komen, overleven en lijden centraal stonden en zijn nu in de nieuwe tijd aangekomen waarin het gevoel van overvloed, leven en vertrouwen centraal staan. Het Wholism Project is een spiritueel geleid project die geheel volgens de nieuwe tijd werkt en die aarde, mens, dier en plant wil ondersteunen en helpen in de huidige veranderende tijden. Deze ondersteuning geven zij door middel van energetische behandelingen en Verbindingen

Eind 2013 maakte ik kennis met het Wholism Project en was van begin af aan enthousiast over de nieuwe mogelijkheden van de nieuwe tijd met volkomen nieuwe spelregels. Ik heb daarom de keuze gemaakt om me aan te sluiten als Partner bij het Project. Je kunt bij mij vrijblijvend een behandeling of Verbinding 24 uur gratis op proef aanvragen.  

Zo kun je bijvoorbeeld met de Neutralisatie Verbinding huis voelen en ervaren dat de belastende en verzwakkende werking van omgevingsstraling wordt geneutraliseerd en zelfs wordt omgezet in een versterkende werking. De laatste jaren is de hoeveelheid elektromagnetische straling gigantisch toegenomen, denk alleen al aan alle elektrische apparaten en draadloze communicatiesystemen.

Door neutralisatie van omgevingsstraling valt de druk op ons energiesysteem weg, evenals de verwarrende en onrustgevende invloed. De constitutie verbeterd hierdoor sterk waardoor het zelfgenezend vermogen enorm toeneemt. Zo ondersteunt een leefomgeving die in balans is je in je ontwikkeling en verstoord het niet je innerlijke balans die je hebt opgebouwd.