Praktijk Heuven - Berg en Dal

Therapeutische behandeling        Praktijk Heuven Therapie Healing Coaching Nijmegen

Mijn therapeutische behandeling is een combinatie van therapie, coaching en healing. Ik begeleid je van het denken naar het voelen en help je te luisteren naar de signalen van je lichaam en geest. Ik raak je zacht aan met als doel meer bewust te worden van je lichaam, je gedachten en gevoelens.

Alles wat je hebt meegemaakt vind je terug in het lichaam. Door het lichaam aan te raken, raak je ook de geest aan. Ervaringen die je niet kon of wilde voelen zetten zich vast als spanningen in je lichaam en nemen zo een stukje levendigheid weg. Ik nodig je uit contact te maken met de spanningen en de weggestopte ervaring en te onderzoeken/ voelen wat het je wil vertellen. Door bewustwording, overgave en acceptatie wordt de spanning losgelaten en kan de (levens)enerigie weer beter doorstromen. Je gaat je opgeruimd, krachtig en helder voelen. 

Mijn uitgangspunt is dat alle antwoorden en oplossingen al in jezelf liggen, maar dat het heel fijn is dat je niet alles alleen hoeft uit te zoeken. Niet alles ligt zo herkenbaar aan de oppervlakte en soms is het moeilijk om bij bepaalde gevoelens te komen of om ze alleen te verwerken. 

Kosten: 80,- per 75 minuten