Praktijk Heuven - Berg en Dal

Massage: ontspanning en heling 

Ben je op zoek naar rust, diepe ontspanning en heling, dan is massage een goede keuze. Door massage kom je gemakkelijker in overgave aan je lichaam en geest. Ontspanning en overgave zijn de basis om weer heel te worden en in je kracht te komen.

De massage is zacht en uitnodigend, vanuit intuìtie. Spanningen en blokkades worden losgemaakt en weer in stroming gebracht, waardoor er heling plaatsvindt. 

Doordat ik al mijn massages combineer met transmuteren en Cranio-sacraal therapie hebben ze een unieke werking

Je kunt kiezen voor een massage met zijde of een massage met of zonder olie:

Massage met zijde

Een massage met zijde is een helende en energetische ontspanningsmassage, waarbij gebruik gemaakt wordt van zijden handschoenen. De zachte aanrakingen met de zijden handschoenen brengen jou op energetisch niveau weer in stroming, waardoor er heling ontstaat.

De helende kracht van zijde komt door de bijzondere kwaliteit van zijde. De fluweelzachte zijdedraad wordt gemaakt van de cocon van de zijderups, die unieke eigenschappen heeft. Het is 100% natuurlijk en ademend: het geeft enerzijds een omhullend en behaaglijk gevoel en anderzijds een gevoel van openheid en vrijheid. Zo ook voelt de massage met zijde zacht en omhullend en geeft het tegelijkertijd een openend en vrij gevoel. Dit werkt ondersteunend voor je ontwikkeling. 

Kosten: 80,- per uur.

Massage met of zonder olie

Door een ontspanningsmassage met of zonder olie krijgt je lichaam de kans zich volledig te ontspannen, de energie gaat beter stromen en je hoofd en lichaam komen tot rust. Het is een goede manier om weer met jezelf en je lichaam in contact te komen. Onontbeerlijk in onze haastige, op het denken gerichte maatschappij. De dagelijkse stress glijdt van je af, je wordt rustig en stil, spanningen en blokkades worden opgeruimd. Na deze massage voel je je open, helder, vitaal en tegelijkertijd krachtig en zacht. 

Kosten: 80,- per uur.

Massage is een heerljk en helend cadeau voor jezelf, je geliefde of een vriend(in).