Praktijk Heuven - Berg en Dal

Ontspanningsmassage - Therapeutische massage

Ben je op zoek naar rust, diepe ontspanning en fysiek herstel, wil je goed voor jezelf en je lichaam zorgen dan is massage een goede keuze. Door massage kom je gemakkelijker in overgave aan je lichaam en geest. Ontspanning en overgave zijn de basis om weer heel te worden en in je kracht te komen. 

Door mijn jarenlange ervaring kan ik me goed afstemmen en invoelen wat er gebeurt. Mijn benadering is zacht, open en licht.

Ontspanningsmassage     

Praktijk Heuven Ontspanningsmassage Therapeutische Massage Nijmegen

Door ontspanningsmassage komen je hoofd en lichaam tot rust en gaat de energie beter stromen. Onontbeerlijk in onze haastige, op het denken gerichte maatschappij. De dagelijkse stress glijdt van je af, je wordt rustig en stil, je lichaam krijgt de kans zich volledig te ontspannen en spanningen en blokkades worden opgeruimd. Na een ontspanningsmassage voel je je open, helder, vitaal en tegelijkertijd krachtig en zacht. 

Je kunt kiezen voor een volledige lichaamsmassage of een 

deelmassage: nek-schouders-rug  of   hoofd-gezicht-nek-schouders-rug  of   een voetmassage.

Kosten:  € 65,- per uur of  € 35,- voor een half uur.

Therapeutische massage

Bij de therapeutische massage gebruik ik voornamelijk technieken vanuit de Cranio-sacraal therapie. Cranio-sacraal therapie is een holistische behandelmethode waarbij door een zachte aanraking het bindweefsel in het lichaam zich op een heel diep niveau kan ontspannen. Hierdoor krijgen de organen, de spieren, de ademhaling, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat weer de ruimte en worden spanningen en blokkades vrijgemaakt. De doorstroming verbeterd en het zelfgenezend vermogen kan weer zijn werk doen. 

Therapeutische massage ondersteunt bij het verwerken van rouw en traumatische gebeurtenissen, activeert het herstel bij ziekte en versterkt het lichaam tijdens chemotherapie en bestraling. 

Tijdens een therapeutische massage-sessie werk ik vanuit een meditatieve basishouding: vanuit diepe stilte luister ik naar wat je lichaam aangeeft. Hoewel de aanraking licht is, werkt het heel diep. Er wordt weinig gepraat, afhankelijk van wat op dat moment nodig is.  

Kosten: € 75,- per uur