Praktijk Heuven - Berg en Dal

Werkwijzen

In mijn werk begeleid ik je vanuit onvoorwaardelijke liefde en loop ik een stukje mee op je levenspad. Dankzij mijn jarenlange ervaring en goed ontwikkelde intuïtie komen we snel tot de kern en merk je al na de eerste sessie verlichting. Als tijdelijke reisgezel bied ik je een veilige ruimte waarbinnen ik je met respect, maar ook met humor en de nodige luchtigheid begeleid.

Door de jaren heen heb ik verschillende methoden en technieken en mijn eigen ervaring en inzichten gecombineerd tot een unieke manier van werken. Hierbij staat het oplossen van de onderliggende oorzaak van je klacht of vraag centraal en niet het symptoom. Dus je klacht of probleem bij de wortel aanpakken om tot een langdurige oplossing te komen. 

Je kunt bij mij terecht voor een therapeutische behandeling, verschillende ontspanningsmassages, een Geleide behandeling en een Aquarius Labyrint consult.

Mijn praktijk ligt op een paar minuten loop afstand van de prachtige bossen rondom Berg en Dal. Coaching en begeleiding tijdens een wandeling behoort daarom ook tot de mogelijkheden.

Een consult via de telefoon (skype) kan ook afgesproken worden. Dit is op voorwaarde dat we elkaar al eens ontmoet hebben zodat ik me goed op jou kan afstemmen.