Praktijk Heuven - Berg en Dal

Leefcoach sessie       

Mijn Leefcoah sessie is een combinatie van therapie, coaching en healing. Ik begeleid je van het denken naar het voelen en help je te luisteren naar de signalen van je lichaam en geest. Als het nodig is, raak ik je zacht aan met als doel meer bewust te worden van je lichaam, je gedachten en gevoelens. 

Alles wat je hebt meegemaakt, vind je terug in het lichaam. Ervaringen die je niet kon of wilde voelen, kunnen zich vast zetten als spanningen in je lichaam en nemen zo een stukje levendigeheid weg. Ik nodig je uit contact te maken met de spanningen en de weggestopte ervaringen en te voelen wat het je wil vertellen.

Door nieuwe inzichten en het opruimen van oude programmeringen en overtuigingnen, komt er ontspanning en overgave en ontstaat er acceptatie van dat wat er is. De ontspanning geeft een gevoel van verruiming. De (levens)energie kan weer beter doorstromen, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam weer zijn werk kan doen. 

Mijn uitgangspunt is dat alle antwoorden en oplossingen al in jezelf liggen. Je hebt dus niets buiten jezelf nodig om heel en gelukkig te zijn. Maar het is fijn als je niet alles alleen hoeft te doen. Niet alles ligt herkenbaar aan de oppervlakte. Ik begeleid je graag bij het naar boven halen van je verborgen 'schatten'.

unieke zelf zielskleuren levensweg innerlijk kind zelfliefde authenticiteit HSP

 

Door meer verbinding te gaan voelen met je lichaam en al je gevoelens, ga je vanzelf meer liefde voor jezelf voelen en kom je meer in contact met wie je van nature bent. Gevoelens van vrijheid, spontaniteit, onbezorgdheid en authenticiteit komen weer boven. Je kunt meer en meer jezelf zijn, zoals je bedoeld bent te zijn!  

 

"Liefde sluit niets buiten, maar maakt je hart steeds ruimer"