Praktijk Heuven - Berg en Dal

Hoogsensitiviteit

Ben je gevoelig voor drukte, geluiden, mensenmassa's en pik je in een ogenschijnlijke rustige sfeer de onderhuidse spanningen en energieën van andere mensen op? Ben je snel overprikkeld, vermoeid of uit je doen? Ben je gevoelig voor de straling van je laptop of mobiele telefoon? Ervaar jij je hooggevoeligheid vooral als een last? Dan zul je vast ook gevoelens kennen als 'ik ben anders' of 'ik ben raar' of 'ik ben minder (dan de meeste anderen die nergens last van hebben)'.

Wat ik vaak zie is dat hoogsensitieve mensen door deze gevoelens een negatief zelfbeeld en angsten hebben ontwikkeld. En dat ze de oplossing hebben gezocht in het terugtrekken en onderdrukken van hun gevoeligheden. Vanuit hun hoofd proberen ze krampachtig, met hun verstand en logica alle angst en onzekerheid onder controle te houden. 

Praktijk Heuven Hoogsensitiviteit Hooggevoelig NijmegenDit kost niet alleen heel veel energie, maar je onderdrukt en ontkent daarmee een belangrijk deel van jezelf, het deel dat je juist maakt tot wie jij bent! Als dat deel weer 'mee mag doen' kom je in je kracht, omdat je dan bent wie je bent, met al je gevoeligheden en talenten.

Als ervaringsdeskundige kan ik je begeleiden om jezelf te bevrijden van alle angsten en onzekerheden die je in je leven hebt opgedaan, doordat mensen jou verkeerd begrepen en/of je gevoeligheid ontkenden. Zodat je niet meer een deel van jou hoeft terug te houden en jezelf juist gaat accepteren én waarderen zoals je bent en je met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde verder kunt. 

Veel van de bekende manieren om te gronden en om goed in je eigen energie te blijven zijn gebaseerd op principers als afvoeren en bescherming tegen 'negatieve energieën'. Ze hebben angst als basis en bovendien wordt het vuil niet opgelost maar verplaatst, waardoor deze methoden dus niet meer passen bij de energie van deze tijd. 

Daarom bied ik ook oplossingen aan vanuit de energie van de nieuwe tijd. Met de Neutralisatie Verbinding huis kun je jezelf beschermen tegen stralingsbelasting, hetgeen een enorme rust geeft in je energiesysteem. Het bijzondere van deze neutralisatie methode is dat de straling op energieniveau zo veranderd wordt, dat omgevingsstraling jou niet meer verzwakt en zelfs versterkt. De Vitalisatie Verbinding helpt je om beter in je eigen energie te blijven wanneer je in contact bent met andere mensen. Je kunt bij mij meer informatie krijgen over deze en andere Verbindingen. Bovendien kan ik je een Verbinding 24 uur gratis op proef geven, zodat je kunt ervaren wat het voor je doet.