Praktijk Heuven - Berg en Dal

           Hoger Zelf Lichtzelf zielskleuren unieke levensweg ziel

Ervaringen

Ik had wat oorproblemen en omdat ik wist, dit is iets energetisch, heb ik bij Lenie een afspraak gemaakt. Een fijne ontvangst, voelde direct veilig om me helemaal over te kunnen geven. Het is een proces van samen doen. Lenie maakt 'iets' wakker in mij en ik vertel wat ik voel of zie. Daar kan Lenie dan weer op inhaken.
Ik kwam uit bij mijn innerlijk kind, wat wilde dansen en genieten in vrijheid. Ik mag mijn licht laten zien, hoef daar niet bang voor te zijn. Een prachtig beeld van ramen die open gingen en daar zag ik een prachtig landschap. Ik voelde zoveel liefde en zachtheid. Zo wil ik zijn, zo wil ik genieten en leven. 
Dank dank Lenie

Barbara 

Ik ben erg gelukkig met de behandelingen van Lenie, zij is integer en leidt mij door mijn angsten en panieken naar mijn eigen antwoorden toe. Ik voel me veilig, vrij en gelijkwaardig bij Lenie. Zij werkt kalm maar adequaat. Door haar aanpak lossen blokkades op en gaat mijn energie weer stromen. Ik voel me daardoor bevrijd en kan weer verder! Na eerst intensief kom ik nu nog af en toe bij haar. Telkens merk ik dat ik vooruit kom, dat Lenie mij weer verder helpt op mijn pad. Ik vind mijn weg, word meer mijzelf, ik groei. Ik beveel ieder die hulp op persoonlijk vlak zoekt deze hulp van haar zeer aan, je merkt direct resultaat, krijgt weer energie, kunt weer verder. Ik ben haar erg dankbaar en ben tot nu toe niet iemand tegen gekomen die mij zo goed verder geholpen heeft!

Cintha 

Wat ben ik blij dat ik bij jou ben terecht gekomen Lenie. Je voelde altijd precies aan wat ik bedoelde en ik voelde me echt begrepen. Ik heb een groot deel van de muur die ik al mijn hele leven om me heen heb nu echt kunnen los laten en ik begrijp mezelf nu veel beter. Ik heb meer zelfvertrouwen en maak me minder druk over wat anderen over mij denken. Ik heb het gevoel dat ik nu zelf verder kan met de dingen die ik zelf wil.

Martine

Door de begeleiding van Lenie leerde ik om alles wat ik dacht en mijn overtuigingen van hoe het in elkaar zat bij mij, even te laten zijn voor wat het was. Ik wist al jaren hoe het kwam waardoor ik niet echt gelukkig was en nergens echt voldoening uit kon halen. En ik was er langzamerhand ook achter gekomen dat dat inzicht mij niet verder bracht. Door de zachte aanraking, die precies afgestemd was op mij, kon ik bij mijn diepere gevoelens komen en eindelijk eens echt mijn hoofd er niet mee laten bemoeien. Wat mij in in mijn eentje nooit gelukt zou zijn is dat ik bij mijn verdriet kon komen en er echt iets veranderd is. Ik voel me ruimer, vrijer, minder kritisch op mezelf, heerlijk! Ik realiseer me dat ik mijzelf eigenlijk altijd slachtoffer gevoeld heb en dat ik nu zelf het heft in handen heb gekregen in mijn leven. Ik heb weer zin in het leven en kan genieten van dingen! Dankjewel Lenie!

Marianne

Ik kan met vertrouwen de toekomst weer zien. Heb mijn verdriet en boosheid verwerkt en durf geleidelijk weer naar de toekomst te kijken na de dood van mijn vrouw. Lenie begreep mijn emoties en onzekerheden en heeft mij goed een spiegel voor gehouden. ik vond het fijn dat ze zo betrokken was en gelukkig ook met humor, dat had ik ook nodig.

Jack

Ik ga meer mijn eigen weg, eigen gang. Voel me een stuk minder afhankelijk van mijn ex-vriend. Voel meer en luister meer naar mijzelf en wat goed is voor mezelf. ik ben sterker geworden, sterk genoeg. Bedankt!

Rianne

Ik voel me een stuk beter in m'n vel. De klachten zijn weg en ik heb geen paniekaanvallen meer. Er werd echt naar mij geluisterd en Lenie was niet bang om ook iets van zichzelf te laten zien, wat voor mij hielp om zelf ook open te zijn. Heel fijn was het dat Lenie niet veroordelend was. ik bleek meer met andere dingen te zitten dan ik van te voren bedacht had toen ik naar Lenie kwam.

Esther

Mijn leven stond op z'n kop na mijn scheiding. Lenie heeft me geholpen orde in de chaos te scheppen en weer alles op een rij te krijgen, zodat ook mijn hoofd weer tot rust kwam. Daarna had ik ruimte om naar mezelf te kijken. Ik heb veel inzicht over mijzelf gekregen, geleerd om beter naar mezelf te kijken en te luisteren. Ik zie nu pas, na 45 levensjaren, hoe ik zelf eigenlijk allemaal 'veroorzaakt'  heb. Confronterend, maar ik ben er wel blij mee, zo zal ik niet weer in dezelfde valkuilen stappen.

Ronald

Bedankt vanuit mijn hart Lenie, voor jouw begeleiding en ondersteuning. Bij jou heb ik mijn verdriet, die ik al zo lang weggedrukt had, om mijn overleden zoon kunnen verwerken. Er is veel van mij afgevallen en voel me nu weer meer levend. Dankjewel voor je zijn en voor je aanwezigheid!

Anneke

Totaal uitgeput en emotioneel een wrak kwam ik bij Lenie. Na mijn scheiding overleed een jaar later mijn oudste dochter. Dat was voor mij de klap dat ik echt letterlijk niet meer op mijn benen kon staan. Lenie heeft mij enorm vooruit geholpen, zowel lichamelijk met de fantastische massages, maar ook emotioneel. Ik heb een hele hoop kunnen verwerken, dat was een hele kluif, maar Lenie heeft mij precies die ondersteuning gegeven die ik nodig had. Dank daarvoor!

Karin